Round 2

Pienen seikkailun jälkeen löytyi sitten se sairaalakin, joka hoitaa kv.matkavakuutuksiakin. Vaikka aluksihan minulle neuvottiin että mikä tahansa lasaretti minut fiksaa, mutta unohtuihan se US & A:n terveyshuolto minultakin. Ihan kuin tässä pää muutenkaan toimisi :)

Se kyllä täytyy sanoa, että sairaaloiden respoissa yms. muissa päivystyksissä täytyy olla jotain universaalia vitutusta… Sen verran kohteliaita ovat täälläkin. Ihme äpäriä kaikki.

ER:n jonotushuone oli kyllä totuttuun tapaan yhtä sirkusta, en kehdannut ottaa kuvaa, kun Motown-miehet pelasivat noppaa piilossa :D

Muuten ihmiset ovat mukavia, kovasti kyselevät Suomesta kaikenlaista. Viikon naurut kyllä tuli kun eräs sievä, mukavanoloinen (joskin pelottavan neurottisen oloinen) nainen höpötteli pitkän tovin kanssani  ja kysyttyään, mikä minulla on ja vastattuani flunssa tjsp, nainen saa kauhean sätkyn ja hyppää välittömästi muualle istumaan huutaen “I don´t want, what you´ve got!” Hahaha.

2h odotuksen jälkeen olin tavannut kaksi ydinfyysikkoa, mikä sitten meidän vastine sille onkan, kuume mitattu ja verenpaine :)

Vajaassa neljässä tunnissa löydettiin jonkinasteinen virus (ilman verikokeita), mitä entouragemme lääkäri jo veikkasikin, Fuckvittu! Pari piikkiä kipuun ja resepti 600mg buranalle, kärsitään loput!

Veren heikkoutta saatana.

Jaa

yksi kommentti

  • VKoo
    6 Oct 2010 | Permalink | Reply

    U go girl! Täytyy kyllä myöntää et jos olisin veikannut jotakuta sairastuvaksi reissullanne niin ensimmäinen veikkaus olisi kyllä ollut Tomi :) Sää vaan jotenkin osaat :D Mutta joo, ihan oikeasti, paranemisia.

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *